Diensten | Uw website bouwen | SEO | Content | Backlinks | All in: €499

Diensten

Wij kunnen u overal mee helpen met betrekking tot webdesign, zoekmachine optimalisatie en online adverteren. Om overal maximaal van te profiteren tegen de scherpste prijs kiest u voor ons Alles-in-een pakket. Met deze diensten aanbieding verzorgen wij uw website van a-tot-z.

Voor slechts €299,- ontvangt u uw geoptimaliseerde vindbare website op maat met uw eigen content en design. Focust u zich maar op uw core-business, dan regelen wij uw website!

wordpresslogo

Websites bouwen

Wij weten precies hoe wij uw idee omtrent een website om moeten zetten naar een perfect geoptimaliseerde site die bij uw onderneming past. Voor slechts €299 inclusief BTW zorgen wij dat u een unieke gebruiksvriendelijke website heeft die goed gevonden wordt door uw klanten. Doe direct uw aanvraag en uw site is al binnen 5 dagen live!

google-logo

Zoekmachine Optimalisatie

Alle door ons geleverde websites zijn gemaakt met oog voor uw klanten. Tegenwoordig moeten websites mobiel geoptimaliseerd zijn en snel laden. Daarnaast zorgen wij altijd dat uw site geoptimaliseerd is voor de zoekmachine. Hierdoor wordt uw site beter vindbaar en kan u meer telefoontjes verwachten van potentiële klanten.

backlinks-foto

Backlinks

Wij bieden u naast websites ook relevante backlinks aan. hoe meer sterke links u heeft hoe hoger Google u zal plaatsen in de zoekmachine. Backlinks maken niet alleen duidelijk hoeveel waarde een website heeft, maar ook hoe populair deze is en hoe nuttig de info van die site is.

10 links voor €60 (inc. btw)

50 links voor €250 (inc. btw) 

100 links €400 (inc. btw)

Welke diensten zijn essentieel?

Om leads te genereren en meer online verkopen te creëeren weet u natuurlijk dat u uw dienst of product goed moet presenteren voor de juiste doelgroep. Doet u dit ook al online? Met het alles-in-een pakket zorgen wij ervoor dat uw klanten u en uw producten kunnen vinden en aanschaffen.

01. Website op maat

Wij ontwerpen en bouwen een professionele website voor u en zorgen dat deze zo is ingericht dat klantcontact toeneemt.

02. Zoekmachine optimalisatie

De website die wij opleveren optimaliseren wij voor de zoekmachine zodat deze goed vindbaar is.

03. Backlinks

Wij leveren de eerste 50 sterke backlinks zodat de autoriteit en vindbaarheid van uw site al vanaf het begin toeneemt.